Win kaarten voor The Watch

Geplaatst:

door de redactie

In Glenview Ohio, een ietwat saaie besloten gemeenschap, hebben Evan (Ben Stiller), Bob (Vince Vaughn), Franklin (Jonah Hill) en Jamarcus (Richard Ayoade) de handen ineen geslagen om hun leven wat meer invulling te geven. Ze zetten een burgerwacht op, genaamd: The Watch. Al snel ontdekken ze de nadelen van hun functie als Watcher, zoals het drinken van bier, erop los schieten en simpel het feit dat ze mannen zijn.

Ondanks hun stoere jacks, met als logo een paar indrukwekkende vleugels en een tijgerkop (niemand weet waarom), maakt het viertal niet echt een afschrikwekkende indruk. Ze worden door kids bekogeld met eieren en de locale politie bestempelt ze als watjes. Maar alles wordt anders als ze tijdens een nachtelijke surveillance tegen iets vreemds aanrijden; iets met tentakels en een groen slijmspoor. Ze gaan op onderzoek uit en vinden een soort zilverkleurige bowlingbal waarmee je een krachtige energiestraal kunt afvuren. Het gaat hier duidelijk om iets groters dan een simpele insluiper.

Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill en Richard Ayoade als buurtwachten? Dat moet HI-LA-RISCH zijn! Wij bieden je de kans dit met eigen ogen te gaan aanschouwen, want geven 5x2 vrijkaarten weg. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ons te laten weten

HOEVEEL EIEREN GAAN ER IN EEN DOZIJN?

Yes, it's that easy... Deze actie loopt tot en met woensdag 29 augustus.

  • Meedoen aan de prijsvraag