Prijsvraag The Zookeeper's Wife

Geplaatst: door de redactie

The Zookeepers Wife, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Diane Ackerman, is een waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat. Het biografische drama met een glansrol voor Jessica Chastain draait vanaf donderdag 4 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De Poolse Antonina (Chastain) en haar man Jan Zabinski (Johan Heldenbergh) wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan driehonderd Joden uit de handen van de nazi's te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Zookeeper's Wife, vanaf donderdag 4 mei in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Onder welke titel verscheen de Nederlandse vertaling van het boek The Zookeeper's Wife?

Antwoord: Antonina's Dierentuin.

  • Meedoen aan de prijsvraag