Prijsvraag You Were Never Really Here

Geplaatst: door de redactie

You Were Never Really Here is een beklemmend thrillerdrama van Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her), dat tijdens het Filmfestival 2017 beste acteur en beste scenario won. De film is vanaf donderdag 4 januari 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je de DVD's van Her en Inherent Vice er gelijk bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Joe (Phoenix) is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter (Ekaterina Samsonov) van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld over zich af.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor You Were Never Really Here, vanaf donderdag 4 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, en de DVD's van Her en Inherent Vice, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk zaterdag 6 januari, zondag de 7e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het in 2013 verschenen boek waarop regisseuse Lynne Ramsay haar prijswinnende script baseerde?

Antwoord: Jonathan Ames

  • Meedoen aan de prijsvraag