Prijsvraag Wonderstruck

Geplaatst: door de redactie

Met de boekverfilming Wonderstruck tekent Todd Haynes (Carol, Far From Heaven) voor zijn meest ambitieuze film tot op heden. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Wonderstruck draait vanaf donderdag 7 december in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je gelijk het boek Het Wonderkabinet, waarop deze film gebaseerd is. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een jongen, Ben, verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren '20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Wonderstruck, vanaf donderdag 7 december in de Nederlandse bioscopen, en het boek Het Wonderkabinet, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welk ander geliefd boek van Wonderstruck-schrijver Brian Selznick werd eerder door Martin Scorsese naar het witte doek gebracht?

Antwoord: The Invention of Hugo Cabret.

  • Meedoen aan de prijsvraag