Prijsvraag Wonder Wheel

Geplaatst: door de redactie

Wonder Wheel, de nieuwe film van Woody Allen, is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad. Het drama verschijnt op donderdag 21 december in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de DVD van Midnight in Paris, Blue Jasmine óf Magic in the Moonlight bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Wonder Wheel, vanaf donderdag 21 december in de Nederlandse bioscopen, en de DVD van Midnight in Paris, Blue Jasmine óf Magic in the Moonlight, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Aan welke diersoort dankt Coney Island z'n naam?

Antwoord: Aan het konijn. De Nederlandse stichters van New York noemden wat nu Coney Island is in de 17e eeuw Conyne Eylandt vanwege de hoge populatie wilde konijnen.

  • Meedoen aan de prijsvraag