Prijsvraag Wonder

Geplaatst: door de redactie

De schrijver en regisseur van The Perks of Being a Wallflower komt opnieuw met een hartverwarmende film met dit keer Julia Roberts, Jacob Tremblay en Owen Wilson in de hoofdrollen. Wonder draait vanaf donderdag 23 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een fidget spinner en sterrenprojector van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

August Pullman (Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Roberts en Wilson) hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in een onwaarschijnlijke held. Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Wonder, vanaf donderdag 23 november in de Nederlandse bioscopen, en een fidget spinner en sterrenprojector van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef de gelijknamige roman waarop Wonder gebaseerd is?

Antwoord: R.J. Palacio.

  • Meedoen aan de prijsvraag