Prijsvraag Winchester

Geplaatst: door de redactie

Helen Mirren, Jason Clarke en Sarah Snook spelen de hoofdrollen in Winchester. Die horror-thriller van Michael en Peter Spierig (Jigsaw, Daybreakers, Predestination) draait vanaf donderdag 8 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Sarah Winchester (Mirren), de weduwe van een Amerikaans wapenmagnaat, is er van overtuigd dat ze geteisterd wordt door de geesten van mensen die door de wapens van haar echtgenoot zijn omgekomen. Nadat haar man en kind plotseling overlijden werpt ze zich op de constante verbouwing van het gigantische Winchester Mystery House, dat ontworpen is om de kwade geesten weg te houden. Wanneer de sceptische psychiater Eric Price (Clarke) naar het landgoed gestuurd wordt om Sarah’s geestesgesteldheid te evalueren, komt hij er achter dat haar obsessie met het bovennatuurlijke misschien nog niet zo gek is.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Winchester, vanaf donderdag 8 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke Amerikaanse stad staat het Winchester Mystery House, dat vrijwel direct na de dood van Sarah Winchester geopend werd als toeristische attractie?

Antwoord: San José.

  • Meedoen aan de prijsvraag