Prijsvraag Whitney: Can I Be Me

Geplaatst: door de redactie

De gerenommeerde Britse regisseur Nick Broomfield komt na films als Kurt & Courtney en Biggie and Tupac nu met Whitney: Can I Be Me. Een documentaire over één van de grootste zangeressen aller tijden: Whitney Houston. De film draait vanaf donderdag 18 mei ONE WEEK ONLY in de Nederlandse filmtheaters en wij mogen van distributeur Periscoop Film enkele setjes vrijkaarten voor deze haast unieke bioscoopvertoningen weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Whitney Houston was de meest bekroonde vrouwelijke artiest en daarmee het levende bewijs van een superster. Hoewel ze miljoenen dollars verdiende, meer opeenvolgende nummer één hits had dan The Beatles, en haar stem erkend werd als één van de beste aller tijden, was ze nooit vrij om zichzelf te zijn en stierf ze aan een overdosis. Ze was slechts 48 jaar oud. Whitney: Can I Be Me is grotendeels gemaakt met nog nooit eerder vertoond materiaal en exclusieve opnames. De documentaire vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Whitney: Can I Be Me, vanaf 18 mei slechts één week in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat zijn de (drie) nummers van Whitney Houston die de eerste plaats in de Nederlandse Top 40 wisten te bereiken?

Antwoord: I Wanna Dance With Somebody, I Will Always Love You en Could I Have This Kiss Forever (met Enrico Inglesias).

 

 

  • Meedoen aan de prijsvraag