Prijsvraag Weg van Jou

Geplaatst: door de redactie

Katja Herbers (Divorce, Mannenharten) timmert flink aan de weg met rollen in Amerikaanse televisieseries als Manhattan, The Americans en The Leftovers, maar vond ook tijd voor de hoofdrol in Weg van Jou, de nieuwe film van Bon Bini Holland-regisseur Jelle de Jonge. De romantische komedie is vanaf donderdag 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De ambitieuze dertiger Evi (Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, wanneer blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Weg van Jou, vanaf donderdag 12 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke door Maria Peeters geregisseerde familiefilm maakte Katja Herbers vijftien jaar geleden haar acteerdebuut?

Antwoord: Pietje Bell.

  • Meedoen aan de prijsvraag