Prijsvraag War for the Planet of the Apes

Geplaatst: door de redactie

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Het door Matt Reeves geregisseerde actieavontuur is nu te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Op één winnaar ligt ook een fraai prijzenpakket, met daarin onder meer een backpack en waterfles van #WarForThePlanet, te wachten. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel (Woody Harrelson) uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor War for the Planet of the Apes, nu te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Steve Zahn kroop voor War for the Planet of the Apes in de huid van Bad Ape. In welke films gaf hij al eens gestalte aan een kat?

Antwoord: Stuart Little en Stuart Little 2.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag