Prijsvraag The Wall

Geplaatst: door de redactie

Doug Liman, de regisseur van onder meer Edge of Tomorrow, Mr. & Mrs. Smith en The Bourne Identity komt met een nieuwe thriller. The Wall is vanaf donderdag 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searcher enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tijdens de oorlog in Irak worden Sergeant Allen Isaac (Aaron Taylor-Johnson) en luitenant Shane Matthews (WWE-ster John Cena), in een totaal verlaten dorp, onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter 'Ghost'. Terwijl Matthews zwaargewond op de grond ligt, verschanst Isaac zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper (Laith Nakli) zelf aan de lijn...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Wall, vanaf donderdag 8 juni in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat hebben hoofdrolspeler Aaron Taylor-Johnson en Laith Nakli, die in The Wall sluipschutter Juba speelt, met elkaar gemeen?

Antwoord: Ze zijn allebei in Engeland geboren.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help