Prijsvraag Vincent

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Christophe van Rompaey en scenarist Jean-Claude van Rijckeghem, de auteurs van de in 2008 verschenen komedie Aanrijding in Moscou, komen met een nieuwe film: Vincent. De tragikomedie draait vanaf donderdag 3 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij maakt zijn familie gek doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. De bevlogen tiener weet zijn impulsieve tante Nikki ervan te overtuigen hem mee te nemen naar Frankrijk. Nikki probeert haar neef uit alle macht op andere gedachten te brengen, maar Vincent is vastbesloten: hij moet en zal in Parijs een drastische protestactie organiseren.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Vincent, vanaf donderdag 3 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke door Jean-Claude van Rijckeghem geschreven film bracht Sanne Vogel in 2016 een Nederlandse remake uit met hoofdrollen voor Georgina Verbaan en Egbert Jan Weeber?

Antwoord: Brasserie Romantiek (in Nederland uitgebracht als Brasserie Valentijn).

  • Meedoen aan de prijsvraag