Prijsvraag Vele Hemels Boven de Zevende

Geplaatst: door de redactie

Gebaseerd op de gelijknamige geliefde debuutroman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef, verschijnt op donderdag 30 november het drama Vele Hemels Boven de Zevende in de Nederlandse bioscopen. Wij mogen van distributeur Paradiso Entertainment Nederland enkele setjes vrijkaarten en het boek Vele Hemels Boven de Zevende weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziƫnde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Vele Hemels Boven de Zevende, vanaf donderdag 30 november in de Nederlandse bioscopen, en het boek waarop de film gebaseerd werd, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Van welke prijs voor het beste Nederlandstalige literaire debuut, die sinds 2011 elk jaar wordt uitgereikt tijdens het literair festival Het Betere Boek, kreeg Op de Beeck in 2013 de publieksprijs voor Vele Hemels Boven de Zevende?

Antwoord: De Bronzen Uil.

  • Meedoen aan de prijsvraag