Prijsvraag Valerian and the City of a Thousand Planets

Geplaatst: door de redactie

Valerian and the City of a Thousand Planets is een visueel spectaculair nieuw avontuur van Luc Besson, de legendarische regisseur van films als Léon, The Fifth Element en Lucy. Het sci-fi avontuur draait vanaf woensdag 26 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een van kleur veranderende mok, een linnen tasje, een muismat en een pet van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Valerian and the City of a Thousand Planets, vanaf woensdag 26 juli in de Nederlandse bioscopen, en de leuke goodies van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie zijn de bedenkers van de stripserie Valérian et Laureline waarop Luc Besson zijn film losjes baseerde?

Antwoord: Jean-Claude Mézières en Pierre Christin.

  • Meedoen aan de prijsvraag