Prijsvraag Tulipani

Geplaatst: door de redactie

Na zijn Oscarwinnende debuut Karakter moesten we liefst zeventien jaar wachten op een nieuwe film van Mike van Diem. Zolang duurde het dit keer niet, want ruim twee jaar na De Surprise levert de regisseur zijn derde bioscoopfilm af: Tulipani. Het komisch drama opent op woensdag 20 september de 37e editie van het Nederlands Film Festival en is een dag later in heel Nederland te zien. Wij mogen van distributeur September Film enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer (Gouden Kalf-winnaar Gijs Naber) die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italiƫ fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Tulipani, vanaf donderdag 21 september in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor welke film kreeg hoofdrolspeler Gijs Naber in 2014 het Gouden Kalf voor beste acteur?

Antwoord: Aanmodderfakker.

  • Meedoen aan de prijsvraag