Prijsvraag Tulip Fever

Geplaatst: door de redactie

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Het romantisch drama met Alicia Vikander, Dane DeHaan en Christopher Waltz in de hoofdrollen is vanaf donderdag 31 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Amsterdam, de 17e eeuw. Een periode waarin tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Tulip Fever, vanaf donderdag 31 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Uit welk land komt de tulp zoals wij die nu kennen oorspronkelijk?

Antwoord: Turkije.

  • Meedoen aan de prijsvraag