Prijsvraag Trollhunters S01

Geplaatst: door de redactie

Uit het creatieve brein van bekroonde filmmaker Guillermo del Toro ontstaat een episch verhaal waarin twee werelden samen komen. Het eerste seizoen van Trollhunters, of Trollenjagers in de Nederlandse versie, is nu uit op DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer Jim, een doodgewone jongen, per toeval een mysterieus amulet vindt, verandert zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Hij ontdekt dat er een geheime beschaving van machtige trollen onder zijn dorpje Arcadia leeft. Met zijn amulet speelt hij een cruciale rol in het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad. Jim zal er alles aan doen om de wereld te redden, na de gymles.

Wil je kans maken op de DVD van Trollhunters S01, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Trollhunters is de tweede door Guillermo Del Toro gecreƫerde televisieserie die hij baseerde op een boek. Wat was de eerste, met onder meer Corey Stoll en Kevin Durand in de hoofdrollen?

Antwoord: The Strain.

  • Meedoen aan de prijsvraag