Prijsvraag Transformers: The Last Knight

Geplaatst: door de redactie

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. Het sci-fi avontuur van Michael Bay verschijnt 22 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een unieke mok en schaakreisset van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Transformers: The Last Knight, vanaf donderdag 22 juni in de Nederlandse bioscopen, en de unieke mok en schaakreisset, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor Transformers: The Last Knight filmde Michael Bay ook in de officiële ambtswoning van de Britse minister-president. Wat is het adres van dat Londense gebouw waarvan de deur ongetwijfeld de meest gefotografeerde deur ter wereld is?

Antwoord: Downing Street 10.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help