Prijsvraag Total Recall

Tags:

Geplaatst: door de redactie

Over een week in de bios, dus tijd voor een fijne prijsvraag; maak nu kans op één van de Total Recall horloges die we samen met filmmaatschappij Sony Pictures weg mogen geven.

*deze prijsvraag is inmiddels verlopen

Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Herinneringen aan het leven als superspion is net wat hij nodig heeft. Maar als er wat mis gaat met deze methodiek, wordt Quaid een opgejaagd man. Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebelvechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot. Maar dat wisten jullie natuurlijk al, met dank aan Verhoeven.

Je maakt nu kans op één van de onderstaande Total Recall Silicone Watches die we weg mogen geven. Je hoeft hieronder alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wie regisseerde het origineel in 1990?

(Jep, zo simpel is het)

De actie loopt tot en met donderdag 9 augustus, de premièredag.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help