Prijsvraag Tina Fey filmpakket

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Tina Fey wordt beschouwd als één van de grootste komische talenten van haar generatie. De Amerikaanse actrice is te zien in twee snoeiharde komedies die nu uitkomen op Blu-ray en DVD: Sisters en Whiskey Tango Foxtrot. Wij mogen enkele setjes van die films weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Fey en Amy Poehler (Parks and Recreation) spelen twee uit elkaar gegroeide zussen die naar hun ouderlijk huis moeten komen om hun kamers te ontruimen. Om hun gloriedagen te herleven organiseren ze nog één groot feest. Ze nodigen hun oud-klasgenoten uit voor een “schoolfeest”, het feest groeit al snel uit tot de uitlaatklep die de saaie volwassenen nodig hebben.

Journaliste Kim Baker (Fey) zit in een sleur en besluit het roer om te gooien door haar kantoorbaan in New York achter zich te laten en een gevaarlijke opdracht in Afghanistan aan te nemen. Ver van huis en compleet buiten haar comfortzone raakt Kim bevriend met de avontuurlijke journaliste Tanya Vanderpoel (Margot Robbie), een strenge kolonel (Billy Bob Thornton) en een charmante fotograaf (Martin Freeman), die haar door deze knotsgekke wereld helpen navigeren. Te midden van de chaos ontdekt Kim haar ware kracht terwijl ze alles riskeert om het volgende grote verhaal te vinden.

Wil je kans maken op een setje Blu-ray's of DVD's van Sisters en Whiskey Tango Foxtrot, vanaf 28 september ook te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke twee komische televisieseries, waarvan er één inmiddels gestopt is, werden door Tina Fey bedacht?

Antwoord: 30 Rock en .

  • Meedoen aan de prijsvraag