Prijsvraag Timeless S01

Geplaatst: door de redactie

Een onwaarschijnlijk trio reist door de tijd om onbekende criminelen te verslaan en de geschiedenis te beschermen zoals wij die kennen. Het eerste seizoen van Timeless is nu te koop op DVD en wij mogen van distributeur Sony Picture Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Een mysterieuze crimineel, Flynn (Goran ViĆĄnjic) is vastbesloten Amerika te vernietigen door de geschiedenis te veranderen met een gestolen geheime tijdmachine. De enige hoop om hem tegen te houden, ligt in de handen van een onverwachte groep mensen: Lucy (Abigail Spencer), een docent geschiedenis; Wyatt (Matt Lanter), een soldaat; en Rufus (Malcolm Barrett), een wetenschapper, die het prototype van de tijdmachine moeten gebruiken om terug in de tijd te reizen om ervoor te zorgen dat belangrijke momenten onveranderd blijven. Terwijl ze de gevaarlijke voortvluchtige proberen voor te blijven moeten ze ook het achterliggende mysterie ontrafelen om Flynns verwoesting tegen te houden voor het te laat is.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van SPHE

Wil je kans maken op de DVD van het eerste seizoen van Timeless, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke populaire advocatenserie heeft de vrouwelijke hoofdrolspeelster uit Timeless een terugkerende rol?

Antwoord: Suits.

  • Meedoen aan de prijsvraag