Prijsvraag Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Geplaatst: door de redactie

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een donker en komisch drama van Oscarwinnaar Martin McDonagh (In Bruges). De met vier Golden Globes onderscheiden film is vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes (Frances McDormand) een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby (Woody Harrelson). Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon (Sam Rockwell), een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en de ordehandhaving in Ebbing alleen maar heftiger.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Frances McDormand, die voor haar hoofdrol in deze film een Golden Globe ontving en zeer waarschijnlijk ook een Oscarnominatie zal krijgen, werd dik tien jaar geleden ook al eens genomineerd voor een Oscar voor haar (bij)rol in een drama met Woody Harrelson als tegenspeler. Welke film was dat?

Antwoord: North Country.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag