Prijsvraag Thor: Ragnarok

Geplaatst: door de redactie

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum - terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok. Het actie-avontuur draait vanaf donderdag 26 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van The Walt Disney Company Benelux enkele prijzenpakketten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Thor komt voor een nieuwe bedreiging te staan - de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok - de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving - te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Wil je kans maken op één van de prijzenpakketten van Thor: Ragnarok, vanaf donderdag 26 oktober in de bioscoop, met daarin een notebook en in-ears van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Sam Neill en Jeff Goldblum zijn in Thor: Ragnarok voor het eerst in bijna 25 jaar weer samen in een film te zien. Wat was die in 1993 verschenen film waarin ze samen schitterden?

Antwoord: Jurassic Park.

  • Meedoen aan de prijsvraag