Prijsvraag Thank You for Your Service

Geplaatst: door de redactie

Oscarwinnaar Jason Hall (voor het script van American Sniper) maakt zijn regiedebuut met Thank You for Your Service, een film over de oorlogstrauma's van drie Amerikaanse militairen. Het drama met Miles Teller (Whiplash) in de hoofdrol draait vanaf donderdag 23 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De oorlog na de oorlog. In Thank You For Your Service keren drie militairen terug van hun missie in Irak. Ze proberen hun normale leven op te pakken, maar worden daarbij geconfronteerd met een nieuw gevecht. Het verhaal zoomt in op Adam Schumann (Miles Teller). Achtervolgd door traumatische oorlogsherinneringen en een enorm schuldgevoel belandt hij in een intense strijd met zichzelf waar ook zijn omgeving en gezin in worden meegetrokken.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Thank You for Your Service, vanaf donderdag 23 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke Pulitzerprijs-winnaar schreef, aan de hand van zeer openhartige gesprekken met Amerikaanse oorlogsveteranen, het boek waarop Thank You for Your Service gebaseerd werd?

Antwoord: David Finkel.

  • Meedoen aan de prijsvraag