Prijsvraag Terminator 2: Judgment Day 3D

Geplaatst: door de redactie

Nadat hij eerder al kwam met een 3D-versie van zijn kaskraker Titanic herwerkte James Cameron dik 25 jaar na de release van de originele film ook Terminator 2: Judgment Day tot een waanzinnig 3D-spektakel. Die conversie van één van de succesvolste sequels aller tijden draait vanaf donderdag 24 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten voor de sci-fi thriller met Arnold Schwarzenegger weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Terminator 2: Judgment Day 3D, vanaf donderdag 24 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

James Cameron besloot dat Robert Patrick in T2 gestalte moest geven aan The T-1000 nadat hij hem in een in september 1990 verschenen film met Bruce Willis zag. Welke film was dat?

Antwoord: Die Hard 2.

  • Meedoen aan de prijsvraag