Prijsvraag Taken S01

Geplaatst: door de redactie

We kennen Bryan Mills natuurlijk vooral als de geheim agent van de CIA met een "particular set of skills" uit de drie Taken-films. Hoe de voormalig Special Forces militair van het Amerikaanse leger terechtkwam bij de CIA zie je in de televisieserie Taken. Het eerste seizoen van die thrillerserie is vanaf woensdag 8 november te koop op DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Deze serie is een prequel op de gelijknamige films met Liam Neeson en laat de adembenemende avonturen van de jongere, voormalige groene baret Bryan Mills (Clive Standen, Vikings) zien: een dodelijke CIA-agent. Wanneer een tragische gebeurtenis de wereld van Bryan Mills op zijn grondvesten doet schudden moet de voormalige soldaat vechten om zijn trauma te overwinnen. In zijn verwoestende zoektocht naar wraak gaat hij aan de slag als CIA agent - een baan die zijn uiterst gevaarlijke en dodelijke vaardigheden doet ontwaken.

Wil je kans maken op de DVD van het eerste seizoen van Taken, vanaf woensdag 8 november te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke nationaliteit hebben de hoofdrolspeler uit de serie Taken en de acteur die in de drie films gestalte geeft aan Bryan Mills met elkaar gemeen?

Antwoord: De Britse nationaliteit.

  • Meedoen aan de prijsvraag