Prijsvraag Tag

Geplaatst: door de redactie

Tag is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De New Line Cinema komedie met onder meer Ed Helms, Jake Johnson, Isla Fisher, Rashida Jones, Jon Hamm en Jeremy Renner toont hoe ver sommige mannen gaan om een spel te winnen. Tag draait vanaf donderdag 28 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Elk jaar strijden vijf zeer competitieve vrienden een maand lang in een alles-mag-spelletje genaamd 'Tag'. Dit doen ze al sinds de eerste klas op de middelbare school. Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar naar de grond te werken met de kreet: "Jij bent hem!". Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van hun enige onverslagen speler. Het zou hem een gemakkelijk doelwit moeten maken, maar hij weet dat ze komen en is voorbereid.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Tag, en een T-shirt van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Tag betekent voor Rashida Jones en Ed Helms de eerste bioscoopfilm waarin zij samen te zien zijn. Toch zijn ze geen onbekenden van elkaar, ze speelden allebei een hoofdrol in een bekende komedieserie. Welke serie?

Antwoord: The Office (US).

Copyright: © 2018 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag