Prijsvraag Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding

Geplaatst: door de redactie

Het boek Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding van Paulien Cornelisse diende als inspiratie voor een heuse bioscoopfilm en het resultaat daarvan zie je vanaf donderdag 18 januari in de Nederlandse filmtheaters. Wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar én ze heeft er een mening over! Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo (Egbert-Jan Weeber). Als ze uiteindelijk ook nog voor haar vader (Peter Faber) moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick (Tarikh Janssen) en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding, vanaf donderdag 18 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk woensdag 17 januari, donderdag de 18e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De regisseur van Taal is Zeg Maar Echt Mijn Ding maakte eerder al drie films over een populaire boekenreeks. Welke door Mirjam Oldenhave geschreven boekenreeks bedoelen we?

Antwoord: Mees Kees.

  • Meedoen aan de prijsvraag