Prijsvraag T2 Trainspotting

Geplaatst: door de redactie

Het is één van de meeste iconische films uit de jaren '90 van de vorige eeuw en dik twee decennia later krijgt Trainspotting - al eens onze Fijne Filmklassieker - met T2 Trainspotting (eindelijk) zijn langverwachte vervolg. De misdaadkomedie draait vanaf donderdag 16 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Twintig jaren zijn verstreken. Er is veel veranderd maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), en Begbie (Robert Carlyle).

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor T2 Trainspotting, vanaf donderdag 16 februari in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De schrijver van de boeken waarop in 1996 Trainspotting en nu T2 Trainspotting zijn gebaseerd, heeft zelf een klein rolletje in beide films. Wat is de naam van het personage dat hij speelt?

Antwoord: Mikey Forrester.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help