Prijsvraag Suburbicon

Geplaatst: door de redactie

Joel en Ethan Coen schreven het scenario, George Clooney regisseert en Matt Damon speelt de hoofdrol in Suburbicon. De hilarische misdaadkomedie draait vanaf donderdag 16 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een DVD-pakket met de Coen/Clooney/Damon-films Hail Caesar!, O Brother Where Art Thou? en The Monuments Men bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Welkom in Suburbicon: een Amerikaans voorstadje met prachtige huizen, smetteloze tuintjes en keurige gezinnen. Vader Gardner Lodge (Damon) en zijn vrouw Rose (Julianne Moore) wonen hier met hun 10-jarige zoontje Nicky. Wanneer ze op een dag te maken krijgen met een gewelddadige overval, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen al snel de overhand in Suburbicon. Tot wat zijn modelburgers in staat wanneer ze in het nauw worden gedreven? Suburbicon is het even hilarische als absurde antwoord.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Suburbicon, vanaf donderdag 16 november in de Nederlandse bioscopen, en de DVD's van Hail Caesar!, O Brother Where Art Thou? en The Monuments Men, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De bij deze prijsvraag te winnen films Hail Caesar! en O Brother Where Art Thou zijn twee van de vier films van Joel en Ethan Coen waarin George Clooney een hoofdrol speelt. Wat zijn de andere twee?

Antwoord: Intolerable Cruelty en Burn After Reading.

  • Meedoen aan de prijsvraag