Prijsvraag Stronger

Geplaatst: door de redactie

Stronger is het inspirerende en waargebeurde verhaal van Jeff Bauman, een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Het drama draait vanaf donderdag 5 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff (Jake Gyllenhaal) haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Wanneer hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onaflaatbare steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces. Een periode waarin familiebanden op de proef worden gesteld, de trots van een gemeenschap wordt bepaalt en zijn innerlijke moed om met deze verwoestende tegenslag om te gaan overheerst.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Stronger, vanaf donderdag 5 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de achternaam van de twee broers die verantwoordelijk worden gehouden voor de aanslag tijdens de Boston Marathon 2013?

Antwoord: Tsarnaev.

  • Meedoen aan de prijsvraag