Prijsvraag The Spy Who Dumped Me

Geplaatst: door de redactie

Mila Kunis en Kate McKinnon raken in The Spy Who Dumped Me betrokken bij een internationale samenzwering. De actiekomedie draait vanaf donderdag 9 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een survival kit en een luggage tag van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering wanneer Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte, maar ook zeer charmante, Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Spy Who Dumped Me, en onderstaande 'mission essentials' en de luggage tag van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In The Spy Who Dumped Me zijn Mila Kunis en Kate McKinnon voor het eerst samen te zien in een film of televisieserie, maar in een aflevering van welke animatieserie waren ze twee jaar geleden al eens allebei te horen?

Antwoord: Family Guy.

  • Meedoen aan de prijsvraag