Prijsvraag Spokenjagers

Geplaatst: door de redactie

Hoewel de elfjarige Tom nogal bang is aangelegd, sluit hij in Spokenjagers vriendschap met een heuse spook. De familiefilm draait vanaf woensdag 15 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In het spookachtig spannende Spokenjagers maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op wanneer hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo (met de stem van Tygo Gernandt) kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Spokenjagers, vanaf woensdag 15 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Spokenjagers is gebaseerd op de gelijknamige Duitse jeugdboekenreeks. Wie schreef die boeken?

Antwoord: Cornelia Funke.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help