Prijsvraag Spider-Man: Homecoming

Geplaatst: door de redactie

Na de korte introductie van de nieuwe Spider-Man Tom Holland in de laatste Avengers-film, vliegt Peter Parker op donderdag 6 juli de Nederlandse bioscopen voor Spider-Man: Homecoming. Wij mogen enkele fraaie prijzenpakketten met daarin een OV-kaart hoesje, telefoonhoesje en zonnebril van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Neem ook eens een kijkje op de officiële Facebookpagina van Spider-Man: Homecoming

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Spider-Man: Homecoming, vanaf donderdag 6 juli in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha). Doe dit wel uiterlijk vrijdag 7 juli, zaterdag de 8e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Michael Keaton, die in Spider-Man: Homecoming de rol van schurk The Vulture speelt, kroop al twee keer eerder in een vogelkostuum voor een hoofdrol. In welke twee film(serie)s was dat?

Antwoord: Batman en Birdman.

  • Meedoen aan de prijsvraag