Prijsvraag Song to Song

Geplaatst: door de redactie

In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Het muzikale drama draait vanaf donderdag 4 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Cinéart setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een festival survival pakket met regenponcho, neon glow-in-the-dark bandjes, oordoppen en een zonnebril bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Wanneer ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Song to Song, vanaf donderdag 4 mei in de bioscoop, en het festival survival pakket, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Met welke van de vier hoofdrolspelers in Song to Song maakte regisseur Terrence Malick eerder al een film?

Antwoord: Natalie Portman speelde eerder al een hoofdrol in Malicks Knight of Cups.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help