Prijsvraag The Snowman

Geplaatst: door de redactie

De bestseller The Snowman van Jo Nesbø is verfilmd met Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, J.K. Simmons en Charlotte Gainsbourg in de voornaamste rollen. De thriller draait vanaf donderdag 2 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele longsleeve shirts en de filmeditie van het boek weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is. Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Wil je kans maken op een longsleeve shirt en de filmeditie van het gelijknamige boek waarop The Snowman, vanaf donderdag 2 november in de Nederlandse bioscopen, gebaseerd werd, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

The Snowman is niet het eerste boek dat de Zweedse regisseur Tomas Alfredson naar het witte doek brengt. Welke roman van John le Carré verfilmde hij eerder, met Gary Oldman in de hoofdrol?

Antwoord: Tinker, Tailor, Soldier, Spy.

  • Meedoen aan de prijsvraag