Prijsvraag Snatched

Geplaatst: door de redactie

Goldie Hawn en Amy Schumer spelen de hoofdrollen in de hilarische moeder-dochter buddymovie Snatched. De komedie draait vanaf donderdag 11 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een totebag, spiegeltje en makeup pouch van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer ze aan de vooravond van hun exotische vakantie wordt gedumpt door haar vriend, haalt de koppige dromer Emily Middleton (Amy Schumer) haar overbezorgde moeder Linda (Goldie Hawn) over om haar te vergezellen naar het paradijs. De twee tegenpolen komen er op onverwachte en hilarische wijze achter dat het overkomen van hun verschillen de enige manier is om te ontsnappen uit het wilde en waanzinnige jungle-avontuur waarin ze terecht zijn gekomen.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor #SnatchedMovie, vanaf 11 mei in de Nederlandse bioscopen, en de totebag, spiegeltje en makeup pouch van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Snatched is de eerste bioscoopfilm in vijftien jaar waarin Goldie Hawn te zien is. Wat is de titel van de komedie uit 2002 waarin de Amerikaanse Oscarwinnares (voor beste vrouwelijke bijrol in Cactus Flower) naast Susan Sarandon een hoofdrol had?

Antwoord: Antwoord: The Banger Sisters.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag