Prijsvraag Smurfs: The Lost Village

Geplaatst: door de redactie

Na De Smurfen en De Smurfen 2 zijn de grappige blauwe wezentjes terug voor een derde bioscoopfilm. Smurfs: The Lost Village draait vanaf zaterdag 1 april, ook in Nederlands gesproken versie, in de bioscoop en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een polsbandje en lunchtas van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en spanning zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Smurfs: The Lost Village, vanaf zaterdag 1 april in de bioscoop, ook in Nederlands gesproken versie, en een polsbandje en lunchtas van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welk jaar kregen de door Peyo bedachten Smurfen hun eigen stripreeks, nadat ze daarvoor al waren opgedoken in de verhalen van Johan en Pirrewiet?

Antwoord: 1959.

SMURF, and all Smurfs characters: ©Peyo. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag