Prijsvraag Skyscraper

Geplaatst: door de redactie

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in het door Rawson Marshall Thurber (We're the Millers, Dodgeball: A True Underdog Story) geregisseerde Skyscraper. De actiethriller draait vanaf donderdag 12 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt en waterfles van Skyscraper bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Will Ford (Johnson) is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Skyscraper, het T-shirt en de waterfles van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De regisseur van Skyscraper en Dwayne Johnson maakten eerder samen een actiekomedie. Wat is de titel van die film?

Antwoord: Central Intelligence.

  • Meedoen aan de prijsvraag