Prijsvraag Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

Geplaatst: door de redactie

De Club van Sinterklaas is terug in een nieuwe, zesde, bioscoopfilm: Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer. Die door Aram van de Rest geregisseerde familiefilm is vanaf woensdag 11 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer, vanaf woensdag 11 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke in 2009 overleden actrice was de moeder van regisseur Aram van de Rest?

Antwoord: Josine van Dalsum.

  • Meedoen aan de prijsvraag