Prijsvraag Silence

Geplaatst: door de redactie

Het gebeurt zelden dat een film zijn wereldpremière beleeft in Vaticaanstad. Het religieuze drama Silence van Martin Scorsese is zo'n film die zijn eerste vertoning - afgelopen november - in het kerkstaatje had. Vanaf donderdag 9 februari is het levenswerk van Scorsese ook te zien in de Nederlandse filmtheaters en wij mogen van distributeur Paradiso Filmed Entertainment enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De zeventiende eeuw. De zoektocht van twee jonge priesters naar hun vermiste mentor brengt hen naar het mysterieuze en exotische Japan, een plek waar hun geloof en alleen al hun aanwezigheid ten strengste verboden zijn. De aangrijpende, soms zenuwslopende (spirituele) reis die ze maken blijkt een ware beproeving voor hun uithoudingsvermogen én overtuigingen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Silence, vanaf donderdag 9 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke Japanse auteur bracht in 1966 het verhaal uit waarop Scorsese zijn film baseerde?

Antwoord: Shusaku Endo.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help