Prijsvraag Sicario: Day of the Soldado

Geplaatst: door de redactie

In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans-Amerikaanse grens machtiger dan ooit. Het vervolg op de succesvolle, voor drie Oscars genomineerde, film uit 2015 draait vanaf donderdag 5 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de DVD's van Sicario, Prisoners en Gunman bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als ‘collateral damage’ wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Sicario: Day of the Soldado, en de DVD's van Sicario, Prisoners en Gunman, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Net als de eerste film werd ook het script voor Sicario: Day of the Soldado geschreven door acteur Taylor Sheridan. In welke televisieserie speelde hij de terugkerende rol van Deputiy Chief David Hale?

Antwoord: Sons of Anarchy.

  • Meedoen aan de prijsvraag