Prijsvraag Sherlock Gnomes

Geplaatst: door de redactie

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Sherlock Gnomes verschijnt woensdag 18 april in de Nederlandse bioscopen - vanaf vrijdag de 13e voorpremières - en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een mooi prijzenpakket van de film, met daarin een tas, neptattoos, sleutelhanger en knuffel, bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Sherlock Gnomes, vanaf woensdag 18 april in de Nederlandse bioscopen, en het prijzenpakket van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke Britse arts bedacht ooit het personage Sherlock Holmes?

Antwoord: Arthur Conan Doyle.

  • Meedoen aan de prijsvraag