Prijsvraag The Shape of Water

Geplaatst: door de redactie

Met liefst dertien nominaties voor de Academy Awards maakt The Shape of Water begin maart de meeste kans op een Oscar. De nieuwe fantasyfilm van Guillermo del Toro draait vanaf donderdag 15 februari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Je maakt daarnaast ook kans op een paraplu, koffiemok en kookwekker van de film. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd wanneer zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Shape of Water, vanaf donderdag 15 februari in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Eén keer eerder werd een door Guillermo del Toro geschreven en geregisseerde film genomineerd voor Academy Awards, het verzilverde uiteindelijk drie van de zes nominaties. Welke film was dat?

Antwoord: Pan's Labyrinth.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag