Prijsvraag Searching

Geplaatst: door de redactie

Een vader ontdekt dat zijn 16-jarige dochter veel voor hem verborgen hield wanneer zij spoorloos verdwijnt. Searching draait vanaf donderdag 6 september in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een webcam blocker en speaker van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Searching, vanaf 6 september in de Nederlandse bioscopen, en de webcam blocker en speaker van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de regisseur die met Searching zijn eerste bioscoopfilm aflevert?

Antwoord: Aneesh Chaganty.

  • Meedoen aan de prijsvraag