Prijsvraag Ron Goossens, Low-Budget Stuntman

Geplaatst: door de redactie

Steffen Haars en Flip van der Kuil, de makers van New Kids en BROs BEFORE HOs, zijn terug met Ron Goossens, Low-Budget Stuntman. De komedie verschijnt donderdag 26 januari in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Ron (Tim Haars) overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter (Henry van Loon) het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impressario ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij er achter komt dat zijn vrouw Angela (Maartje van de Wetering), de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice Bo Maerten (Bo Maerten) in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Ron Goossens, vanaf donderdag 26 januari in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke bekende Duitse schlagerzanger maakt in Ron Goossens, Low-Budget Stuntman zijn filmdebuut?

Antwoord: Dennie Christian.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help