Prijsvraag Rikkie de Ooievaar

Geplaatst: door de redactie

De familiefilm Rikkie de Ooievaar draait vanaf donderdag 22 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Just Film Distribution enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Rikkie de Ooievaar, vanaf 22 maart in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De stem van Rikkie in de Nederlandse versie van Rikkie de Ooievaar wordt verzorgd door Matheu Hinzen. Van welke bekende volkszanger speelde hij de 8-jarige versie in zijn in 2015 verschenen debuutfilm?

Antwoord: André Hazes.

  • Meedoen aan de prijsvraag