Prijsvraag Red Sparrow

Geplaatst: door de redactie

Red Sparrow herenigt Jennifer Lawrence met Hunger Games-regisseur Francis Lawrence. De thriller waarin ook onze landgenote Thekla Reuten te zien is, draait vanaf donderdag 1 maart in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. En je maakt gelijk ook kans op unieke Red Sparrow-prijzen. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Red Sparrow, vanaf donderdag 1 maart in de Nederlandse bioscopen, en een paraplu of Can CooClip-On Phone Lens Set, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier. Doe dit wel uiterlijk donderdag 1 maart, vrijdag de 2e kiezen we de winnaars. Zij krijgen via e-mail bericht. MAAR LET OP: Alleen inwoners van Nederland maken kans op een prijs.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de naam van de voormalige CIA-agent op wiens boek de film gebaseerd is?

Antwoord: Jason Matthews.

Copyright: ©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag