Prijsvraag A Quiet Place

Geplaatst: door de redactie

In het door John Krasinski (The Office) geregisseerde A Quiet Place probeert een familie uit handen te blijven van mysterieuze wezens. De thriller, met naast Krasinski onder meer zijn echtgenote Emily Blunt, verschijnt donderdag 12 april in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een lantaarn van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Als ze je horen, zullen ze op je jagen. De familie Abbott - vader Lee, moeder Evelyn en de kinderen Regan, Marcus en Beau - probeert in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Krasinski is niet alleen regisseur en hoofdrolspeler van deze thriller, hij schreef samen met Bryan Woods en Scott Beck ook het scenario van A Quiet Place.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor A Quiet Place, vanaf donderdag 12 april in de Nederlandse bioscopen, en onderstaande lantaarn van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

A Quiet Place is niet de eerste bioscoopfilm die Krasinski regisseert. Met welk komediedrama maakte hij bijna tien jaar geleden zijn speelfilmregiedebuut?

Antwoord: Brief Interviews with Hideous Men.

  • Meedoen aan de prijsvraag