Prijsvraag Power Rangers

Geplaatst: door de redactie

Hoewel de Power Rangers-franchise nooit helemaal weggeweest is, is het toch alweer twintig jaar geleden dat we Red Ranger, Pink Ranger, Blue Ranger, Black Ranger en Yellow Ranger op het witte doek konden bewonderen. Daar komt met de donderdag 23 maart verschijnende reboot Power Rangers verandering in. En wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten voor het actie-avontuur weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Het leven van vijf gewone tieners uit het stadje Angels Grove staat op zijn kop wanneer de wereld op het punt staat te worden vernietigd door een buitenaardse bedreiging. Het lot brengt het vijftal samen en al snel ontdekken ze dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dit voor elkaar te krijgen moeten zij eerst ieder hun eigen problemen zien te overwinnen en als Power Rangers hun buitengewone krachten bundelen voordat het te laat is.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Power Rangers, vanaf donderdag 23 maart in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Blue Ranger Billy Cranston werd ooit vernoemd naar acteur Bryan Cranston, die in de film Power Rangers de rol van Zordon speelt. In de televisieserie Mighty Morphin Power Rangers leende hij echter zijn stem aan twee monsters. Welke twee monsters?

Antwoord: Snizard en Twinman.

 

  • Meedoen aan de prijsvraag